Dolj: Primăria Craiova achiziţionează mobilier pentru şcoli în valoare de aproape 6,3 milioane de lei

0

Primăria Craiova a scos la licitaţie un contract pentru achiziţie de mobilier pentru dotarea unităţilor de învăţământ din municipiu, pentru care a alocat suma de 6.284.459 de lei.

Potrivit anunţului postat pe www.seap.ro, Primăria Craiova doreşte să achiziţioneze scaune şi pupitre pentru preşcolari şi elevii din învăţământul preuniversitar printr-un contract-cadru cu o durată de valabilitate de trei ani.

„Pentru asigurarea desfăşurării în bune condiţii a actului didactic de predare – învăţare la nivelul unităţilor de învăţământ preşcolar şi şcolar din municipiul Craiova, autoritatea contractantă intenţionează să încheie un acord cadru pentru ‘Achiziţie mobilier şcolar’ – Lot 1: Mobilier preşcolari, Lot 2: Mobilier elevi, conform cerinţelor caietului de sarcini”, se arată în anunţul postat în sistemul electronic de achiziţii publice.

Documentaţia de atribuire prevede limite minime şi maxime din fiecare sortiment de mobilier comandat, în funcţie de necesităţile unităţilor şcolare, între câteva bucăţi şi peste 12.000 de bucăţi, urmând ca municipalitatea să încheie contractele subsecvente.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și