Fondurile speculative cripto acumulează câștiguri abrupte la creșterea împrumuturilor

0

Fondurile speculative criptomonede au înregistrat câștiguri puternice până în acest an, beneficiind de creșterea tranzacțiilor care permit creditorilor și debitorilor să tranzacționeze fără bănci, precum și o creștere constantă a prețului bitcoin.

Un index al fondului de acoperire criptografic lansat în septembrie 2018 de fondul de criptare al fondurilor Vision Hill Group a arătat o rentabilitate de 126% în 2020.

Sectoarele de fonduri de hedging non-criptate urmărite de un alt grup de date, BarclayHedge, s-au aflat, de asemenea, pe un teritoriu pozitiv, dar au crescut cu un modest 1,70% până în septembrie.

Apariția finanțelor descentralizate sau DeFi, care sunt platforme criptografice care facilitează împrumuturile în afara instituțiilor bancare tradiționale, a stat la baza performanței solide a fondurilor criptografice în acest an, a declarat Scott Army, fondator și director executiv al Vision Hill, care are expunere și în DeFi.

Numărul total de împrumuturi pe platformele DeFi a fost joi de 11,1 miliarde de dolari, arată datele site-ului DeFi Pulse, în creștere cu 180% față de aproximativ 4 miliarde de dolari din august.

Site-urile DeFi rulează pe infrastructură deschisă, cu algoritmi care stabilesc tarife în timp real în funcție de cerere și ofertă.

Framework Ventures, un fond de capital de risc de 100 de milioane de dolari și cel mai mare investitor în spațiul DeFi, consideră că DeFi va avea în curând momentul principal.

„Utilizatorii încearcă să voteze cu dolarii lor în ceea ce privește modul în care văd capacitățile DeFi”, a spus Michael Anderson, cofondator al Framework Ventures, menționând că unele platforme DeFi au mai mult volum decât schimburile de active digitale mult mai mari.

Între timp, creșterea de peste 80% a bitcoinului în acest an a contribuit, de asemenea, la propulsarea fondurilor speculative, deoarece a condus la raliuri pe piața criptografică.

Off the Chain Capital a înregistrat rentabilități de 94% până acum în 2020 și randamente medii anuale de 112% de la înființarea sa în 2016, achiziționând cu reducere creanțe bitcoin de la cele afectate de Mt. Hack Gox în 2014, a declarat Brian Estes, directorul de investiții al companiei și partenerul de conducere.

Acest hack a văzut 24.000 de clienți pierzând accesul la bitcoin în sute de milioane de dolari. Terry Culver, director executiv la Digital Finance Group SUA, a declarat că spațiul criptografic s-a maturizat, cu mult mai multă inovație în industrie. „Nu este la fel de speculativ ca acum trei sau patru ani.”

Citeste continuarea Fondurile speculative cripto acumulează câștiguri abrupte la creșterea împrumuturilor

Citește și