Grab spune personalului că este „în măsură să dobândească” după raportul de fuziune Gojek

0

CEO-ul Grab-Singapore a declarat angajaților într-o notă internă joi că firma este în măsură să facă achiziții, în urma unui raport că este aproape de o fuziune cu rivalul regional Gojek. Cele două firme au făcut progrese substanțiale în discuții pentru a uni cele mai valoroase două startup-uri din Asia de Sud-Est, a raportat Bloomberg miercuri.

Surse familiare cu această problemă au declarat anterior pentru Reuters că, în ultimii ani, marii investitori ai celor două companii au sprijinit o fuziune a ambelor firme care au pierdut pierderile.

„Există din nou speculații cu privire la un acord Gojek”, le-a spus Anthony Tan angajaților într-o notă pe platforma de comunicare internă a companiei, văzută de Reuters.

„Avansul nostru de afaceri este bun și, ca și în cazul oricărui zvon de consolidare a pieței, suntem cei care suntem în măsură să dobândim”. Tan nu a oferit niciun fel de detalii despre un potențial acord cu Gojek.

Grab a refuzat să comenteze nota lui Tan și raportul media. Gojek a refuzat să comenteze. Grab, cel mai mare start-up din Asia de Sud-Est, este acum evaluat la peste 15 miliarde de dolari, a informat Reuters în octombrie, potrivit unei surse familiare cu această chestiune. Valoarea lui Gojek a fost estimată la 10 miliarde de dolari.

Citeste continuarea Grab spune personalului că este „în măsură să dobândească” după raportul de fuziune Gojek

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata