Hut Group din Marea Britanie va cumpăra retailerul online Dermstore de la Target pentru 259 milioane de lire sterline

0

Compania de comerț electronic Hut Group a declarat marți că va cumpăra Dermstore, un retailer online deținut de Target Corp, pentru 350 de milioane de dolari în numerar, deoarece pare să consolideze prezența mărcilor sale de frumusețe pe piața americană.

Compania britanică, care deține mărci de vânzare cu amănuntul, precum Lookfantastic și grupul de îngrijire a pielii ESPA, a cumpărat, de asemenea, Claremont Ingredients și David Berryman, cu sediul în Marea Britanie, pentru 59,5 milioane de lire sterline (80,29 milioane de dolari), urmărind să-și extindă afacerea cu băuturi, cu scopul de a dezvolta arome personalizate. la gusturile locale din întreaga lume.

Grupul Hut a declarat că acordul Dermstore va contribui la extinderea afacerii sale de frumusețe, accelerând în același timp creșterea propriilor mărci printr-o mare bază de clienți din SUA.

Compania a declarat că se așteaptă ca Dermstore să adauge vânzări de aproximativ 180 de milioane de dolari și să ajusteze câștigurile de bază de aproximativ 4 milioane de dolari pentru 11 luni din exercițiul financiar 2021 al Hut Group.

Hut Group, care a devenit publică în septembrie, a declarat că se așteaptă la o autorizare antitrust pentru acordul Dermstore la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

Se așteaptă ca Claremont și Berryman să adauge vânzări de aproximativ 15 milioane de lire sterline și să ajusteze câștigurile de bază de aproximativ 4 milioane de lire sterline în anul fiscal 2021, a spus compania.

Citeste continuarea Hut Group din Marea Britanie va cumpăra retailerul online Dermstore de la Target pentru 259 milioane de lire sterline

Citește și