Interesul în creștere al investitorilor pune Bitcoin pe cel mai mare vârf din toate timpurile

0

Bitcoin a atins joi un record din toate timpurile, după ce a crescut cu 6,5% la 22.765 dolari până la ora 0833 GMT, la doar o zi după ce a distrus pentru prima dată jalonul de 20.000 de dolari.

Cripto-moneda cu cel mai mare profil din lume a câștigat peste 175% în acest an, susținută de cererea investitorilor mai mari, atrași de potențialul său de câștiguri rapide și de calitățile percepute de acoperire a inflației. Etereumul monedelor mai mic, care se mișcă adesea în tandem cu bitcoin, se tranzacționa cu 1,75% mai mare.

Raliul recent al bitcoinului a fost determinat parțial de așteptările tot mai mari, care va deveni în curând o metodă de plată obișnuită, după ce aruncă o imagine publică slabă pentru opacitate în rândul investitorilor care suferă de randament și ai consumatorilor de risc potrivnic.

Yang Li, ofițer șef de creștere pe platforma digitală de schimb valutar Ziglu, a declarat că aplicațiile moderne de bani personali sunt în fruntea asigurării accesului ușor, sigur și rapid la criptomonede. „Adoptarea mai largă va crește valoarea bitcoinului și mai mult, acesta este doar începutul”, a spus Li.

Citeste continuarea Interesul în creștere al investitorilor pune Bitcoin pe cel mai mare vârf din toate timpurile

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata