Magazinele Enel din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise vineri

0

Magazinele Enel din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise vineri, 24 ianuarie, zi liberă legală, informează compania.

„Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate, precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire”, precizează Enel printr-un comunicat remis joi AGERPRES.

De asemenea, în secţiunea Contractare Rapidă sunt disponibile ofertele comerciale, clienţii având posibilitatea de a transmite online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau furnizare de gaze naturale.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică, precizează sursa citată.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata