Majoritatea lucrătorilor de pe Wall Street primesc bonusuri mai mici pentru 2020

0

Bonusurile de la sfârșitul anului pentru majoritatea lucrătorilor din Wall Street sunt de așteptat să scadă anul acesta comparativ cu 2019 din cauza impactului impactului COVID-19 asupra economiei SUA, a declarat joi firma de compensare Johnson Associates Inc.

În general, stimulentele de la sfârșitul acestui an, care includ bonusuri în numerar și premii de capitaluri proprii, vor scădea în general, marcând al doilea an consecutiv al premiilor în mare parte mai mici, arată studiul.

Bancherii cu amănuntul și cei comerciali vor fi cei mai afectați, plățile de stimulente de la sfârșitul anului urmând să scadă cu cel puțin 25% până la 30% față de anul trecut, în timp ce consilierii bancari de investiții se pot aștepta să vadă scăderea plăților cu până la 15% până la 20%.

Plățile către administrarea activelor, fondurile speculative și personalul de capital privat se pot aștepta ca plățile să scadă cu 5% până la 10% față de anul precedent.

„Pandemia face ravagii în multe părți ale economiei SUA în acest an, iar industria serviciilor financiare nu face excepție”, a declarat Alan Johnson, directorul general al firmei care a făcut raportul.

Cu toate acestea, în timp ce bancherii cu amănuntul și comercianții și lucrătorii de la firmele de gestionare a activelor au înregistrat scăderi, comercianții cu venituri fixe și acțiuni au beneficiat de piețele volatile care conduc activitatea de tranzacționare.

Se așteaptă ca lucrătorii din vânzările și tranzacționarea cu venituri fixe să crească bonusurile cu cel puțin 40% până la 45%, în timp ce personalul de vânzări și tranzacționare de acțiuni se poate aștepta ca plățile să crească cu 20% până la 25%.

„Profesioniștii cu venituri fixe vor fi recompensați frumos, deoarece incertitudinea și volatilitatea ridicată au contribuit la tranzacționarea record”, a spus Johnson.

Johnson anticipează că pandemia va continua să afecteze sectorul serviciilor financiare, în general, în 2021, dar poate într-un grad mai mic decât în ​​2020.

Reducerea personalului este așteptată în prima jumătate a anului, a spus el. Proiecțiile timpurii sugerează creșteri salariale modeste și bonusuri ușor-crescute.

Citeste continuarea Majoritatea lucrătorilor de pe Wall Street primesc bonusuri mai mici pentru 2020

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata