Menţinerea la cuantumul de anul trecut a salariilor angajaţilor instituţiei

0

Salariile angajaţilor Consiliului Judeţean Braşov nu vor fi majorate anul acesta, forul legislativ judeţean adoptând, luni, un proiect de hotărâre în acest sens.

Proiectul de hotărâre a fost declarat adoptat, obţinând 21 de voturi „pentru” şi 8 abţineri, după ce, în urmă cu două săptămâni, în aceeaşi formă, nu a întrunit cvorumul necesar. Ca şi la şedinţa anterioară, 3 consilieri nu au votat fiind în conflict de interese, iar abţinerile s-au înregistrat din partea reprezentanţilor PSD, care au criticat menţinerea salariilor angajaţilor instituţiei.

Executivul CJ Braşov a precizat că, de la ultima şedinţă, în care proiectul a fost respins, acesta a primit şi acordul sindicatelor din instituţie.

Înainte de supunerea la vot a acestui proiect, plenul CJ Braşov a validat mandatul lui Mircea Pop, care îl va înlocui pe liberalul Mihail Veştea, numit secretar de stat în MDRAP.

PSD Braşov a anunţat, săptămâna trecută, că, dacă acest proiect va fi adoptat în forma în care salariile angajaţilor instituţiei nu se majorează conform legii salarizării unitare, de la 1 ianuarie, va ataca Hotărârea în contencios administrativ.

Sursa: News24.ro.

Citește și