Profitul Ferguson crește pe măsură ce reducerea limitelor virale sporește cererea de îmbunătățire a locuințelor din SUA

0

Distribuitorul de piese pentru instalații sanitare și de încălzire, Ferguson Plc, a declarat marți că profitul său din primul trimestru a crescut cu 12,2%, stimulat de cererea mai mare de îmbunătățiri a locuințelor în Statele Unite, deoarece relaxarea restricțiilor coronavirusului a dus la o creștere a noilor permise de locuință.

Vânzările operațiunilor rezidențiale ale companiei cotate la Londra s-au redresat odată cu ridicarea activității de locuințe pe piața americană, care reprezintă 97% din profitul comercial al companiei, potrivit site-ului său web.

Cu toate acestea, compania a declarat într-un comunicat că afacerea sa comercială se confruntă cu provocări, cu finanțare municipală restricționată și întrucât clienții industriali se confruntau cu un mediu dificil pentru producție în timpul pandemiei.

„De la începutul celui de-al doilea trimestru, Ferguson a continuat să genereze o creștere redusă a veniturilor cu o singură cifră pe piețele în general plate, deși rămânem precauți în ceea ce privește perspectivele pentru întregul an, având în vedere tendințele actuale ale pandemiei”, a declarat CEO-ul Kevin Murphy a spus.

Compania FTSE-100 a reiterat faptul că Consiliul evaluează alte opțiuni de separare în paralel cu progresul către scăderea pentru a facilita ieșirea din afacerea sa din Wolseley UK. Profitul de tranzacționare subiacent al companiei a crescut la 486 milioane dolari pentru cele trei luni încheiate la 31 octombrie de la 433 milioane dolari raportate acum un an.

Veniturile sale au crescut cu 3,1% la 5,37 miliarde de dolari în primul trimestru.

Citeste continuarea Profitul Ferguson crește pe măsură ce reducerea limitelor virale sporește cererea de îmbunătățire a locuințelor din SUA

Citește și