Aproximativ 200 de persoane fizice şi zeci de societăţi au donat pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani

0

Aproximativ 200 de persoane fizice şi zeci de societăţi comerciale au donat în ultimele zile pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Focşani, ca urmare a apelului făcut de medicii unităţii pentru achiziţia de echipamente şi materiale de protecţie.

Donaţiile au ajuns în contul Asociaţiei „Sf. Pantelimon” Focşani, asociaţie care are drept scop susţinerea activităţii Spitalului Judeţean. Din primii bani au fost deja achiziţionate două ventilatoare mecanice, precum şi mai multe echipamente de protecţie pentru personal, măşti, combinezoane de protecţie şi bonete.

Reprezentanţii spitalului le-au mulţumit vrâncenilor pentru contribuţia lor şi i-au îndemnat să sprijine în continuare unitatea medicală.

„Ştiu că vă este greu să purtaţi povara acestor timpuri, dar vreau să vă mulţumesc pentru jertfa de a dărui, mai ales în astfel de condiţii. Fiecare dar al dumneavoastră este preţuit şi încercăm să-l gestionăm cu toată chibzuinţa. Dar acest proiect de amploare este încă în desfăşurare, această strădanie de capacitare a resurselor este într-un continuu apogeu. Nu putem capitula, nu putem abandona, nu putem declama suficienţa. Vă mulţumim pentru contribuţia domniilor voastre, pentru inima deschisă şi pentru speranţa pe care o ţineţi aprinsă! Dumnezeu să vă răsplătească!”, a spus preşedintele Asociaţiei „Sfântul Pantelimon” Focşani, medicul Laurenţiu Taban.

Printre cei care au contribuit pentru achiziţionarea de echipamente şi materiale de protecţie pentru spital se numără şi directorul Clubului Sportiv Municipal 2007, Viorel Ciubotaru, care şi-a donat salariul pe toată perioada stării de urgenţă Spitalului Judeţean de Urgenţă, dar şi directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vrancea, Daniel Gongu.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata