Cei care au implinit 80 şi 90 de ani, precum şi cei care serbează 50 de ani de căsătorie vor fi premiaţi la domiciliu

0

Din cauza pandemiei de coronavirus, Seniorii constănţeni care au împlinit 80 şi 90 de ani, precum şi cei care serbează 50 de ani de căsătorie vor fi premiaţi la domiciliu începând cu această săptămână,  a informat, luni, administraţia locală.

„Având în vedere faptul că, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de celebrare a bunicilor, organizate în cadru festiv, nu mai pot avea loc, Primăria Municipiului Constanţa a luat decizia ca premiile în bani să fie oferite direct la domiciliul beneficiarilor”, a transmis Primăria Constanţa.

Astfel,  au fost contactaţi 49 de seniori care au împlinit venerabila vârstă de 90 de ani, iar echipe ale municipalităţii, echipate corespunzător cu măşti, costume de protecţie şi mănuşi, încep să ofere la domiciliu premiile în bani şi flori.

„Ulterior, vor fi contactaţi şi seniorii cu vârsta de 80 de ani, dar şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aceştia vor intra în posesia plicurilor în săptămânile ce urmează”, au menţionat reprezentanţii municipalităţii.

Seniorii Constanţei primesc din partea administraţiei locale 300 de lei la împlinirea vârstei de 80 de ani şi la aniversarea a 50 de ani de căsătorie şi suma de 500 de lei la împlinirea vârstei de 90 de ani.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și