De unde poti solicita un credit rapid fara acte

0

Esti intr-o situatie de cumparana si nimeni nu te poate ajuta? Prietenii nu au bugetul cuvenit sa te ajute cu un imprumut sau suma solicitata este mult prea mare si peste puterile tuturor?

In astfel de situatii nu trebuie sa te dai batut. Speranta moare ultima, dar de mare ajutor iti va fi sa stii ca exista o solutie prin care poti sa-ti rezolvi toate problemele si sa-ti asiguri simplu si rapid întreg necesarul financiar cu un imprumut rapid de la Mobilocredit.

 

De ce sa apelezi la Mobilocredit cand ai nevoie de un imprumut rapid

 

Stim ca deseori se intampla situatii mai neplacute sau frustrante in care ai nevoie de o suma de bani mai mica sau mai mare, pentru o serie de probleme de sanatate, formare personala, in caz de deces sau alte nevoi personale. Ori daca nu-ti poti acoperi nevoile fara sa petreci timp anost cautand solutia potrivita, fara sa-ti bati capul cu birocratia din sistemul bancar si cu cozile de la ghisee care nu fac decat sa-ti scurteze timpul in care poti gasi solutia, te ajuta Mobilocredit.

La Mobilocredit poti solicita credit fara acte, doar cu buletinul si un extras bancar, astfel incat banii solicitati sa ajunga la tine in timp record fara niciun fel de complicatii extra si fara timp pierdut.

Tot ce trebuie sa faci e sa accesezi site-ul, completezi formularul si trimiti datele, cu specificatiile necesare imprumutului. Atat e de simplu! Nu mai ai nevoie nici de alte proceduri, de o adeverinta de venit sau alte documente pe care le-ai putea obtine intr-un termen mult mai indelungat.

 

De asemenea ai la dispozitie o perioadă de inapoiere a banilor in functie de disponibilitatile tale, de la 10 si pana la 31 zile pentru un imprumut minor, de aproximativ 300 lei. Perioada de returnare a creditului variaza in functie de suma solicitata, astfel incat sa ai la dispozitie timpul necesar pentru a putea returna banii, fara impedimente sau complicatii.

 

Pentru primirea si/sau achitarea creditului poti opta pentru diferite solutii, in functie de cea care ti se potriveste cel mai bine. Mobilocredit.ro functioneaza in parteneriat cu Banca Transilvania, ceea ce inseamna ca creditul tau poate fi transferat si extras sau utilizat direct din contul tau de client sau prin extragere de la ghiseul/ATM-ul bancii. De asemenea, pentru plata creditului poti opta atat pentru transfer, cat si pentru depunere in contul furnizorului, iar daca niciuna dintre aceste metode nu ti se potriveste, poti face plata la ghiseu sau sa selectezi optiunea de a se debita din contul tau suma stabilita pentru inapoiere. Poti de asemenea sa returnezi creditul in transe sau integral, fara sa-ti mai bati capul cu dobanzi si alte costuri extra care te-ar face in mod obisnuit sa ai costuri mult mai mari.

 

Cu Mobilocredit.ro beneficiezi de creditul necesar exact la timp si afli toate informatiile necesare in mod transparent astfel incat sa ai o experienta sigura si linistita.

Nu trebuie sa-ti mai amâni nici nevoile, nici placerile personale, pentru ca Mobilocredit.ro iti este alaturi de fiecare data, ori de cate ori ai nevoie.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și