Drumurile judeţene vor fi cadastrate

0

Drumurile judeţene din Satu Mare vor fi înscrise în cartea funciară în următorii doi ani, printr-un contract de 1,2 milioane lei, informează Consiliul Judeţean (CJ) pe Facebook.

Potrivit sursei citate, urmează ca toate drumurile judeţene să fie înscrie în cartea funciară, în prezent figurând mai puţin de 100 km de drumuri.

„Întreaga reţea de drumuri judeţene din judeţul Satu Mare va fi înscrisă în cartea funciară, iar astfel, proiectele de modernizare a drumurilor judeţene vor fi realizate mai eficient. Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a semnat astăzi contractul pentru realizarea serviciilor de elaborare a documentaţiilor cadastrale, cu firma SC DTG ALFA SRL. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, din cei 830 de km de drumuri judeţene, până acum au fost înscrişi în cartea funciară mai puţin de 100 de km. Odată cu înscrierea unitară a acestor drumuri în cartea funciară a drumurilor judeţene, în total 734 de km, timpul necesar elaborării documentaţiilor de modernizare a drumurilor judeţene va fi redus cu câteva luni, aspect care va scurta perioada de finalizare a proiectelor”, precizează sursa citată.

Contractul are o valoare de 1,2 milioane de lei şi un termen de realizare de 48 de luni.

Sursa: News24.ro.

Citește și