Reduceri la transportul pe cablu în Poiană începând de luni,

0

Iubitorii sporturilor de iarnă vor avea, la acest sfârşit de săptămână, condiţii de schi bune în Poiana Braşov, iar începând de luni, reduceri la transportul pe cablu în timpul săptămânii.

Reprezentanţii municipalităţii braşovene au anunţat, vineri, că, datorită ninsorilor din ultimele zile şi a temperaturilor scăzute, care au permis pornirea instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale, pârtiile din masivul Postăvaru, cu excepţia „S”-ului mare, sunt într-o stare foarte bună, stratul de zăpadă fiind de 60-80 de centimetri.

De asemenea, potrivit sursei citate, în cursul zilei de vineri şi al nopţii va funcţiona instalaţia de producere a zăpezii.

Totodată, începând de luni, 2 martie, încep reducerile la transportul pe cablu, în timpul săptămânii, la fiecare trecere prin turnichet urmând să se consume, de pe cartele, cu un punct mai puţin decât în perioada anterioară (la telecabina Capra Neagră şi Telegondolă – 5 puncte în loc de 6, la telecabina Kanzel – 4 în loc de 5, la telescaunul Ruia – 3 în loc de 4 , iar la telescaunul Lupului – 2 în loc de 3).

Sursa: News24.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata