Sibiu: Primăria va reabilita internatul Colegiului „Independenţa” cu 6,7 milioane de lei din fonduri europene

0

Primăria municipiului Sibiu a anunţat marţi, că va investi 6,7 milioane de lei, provenite dintr-un proiect cu fonduri europene, pentru renovarea internatului Colegiului „Independenţa”, unde vor putea fi cazaţi 120 de elevi care învaţă meserii, în sistemul învăţământului dual, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

„În acest Colegiu se desfăşoară învăţământul în sistem dual care atrage tot mai mulţi elevi din Sibiu, dar mai ales din localităţile învecinate. Din acest motiv, investim în infrastructura pentru acest timp de învăţământ pentru că astfel putem contribui la creşterea calităţii formării profesionale a tinerilor. Prin această investiţie vom crea 120 de locuri de cazare în condiţii foarte bune şi sper ca elevii să se simtă încurajaţi şi de această facilitate”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Din banii obţinuţi de la UE, Primăria promite că va crea mai multe grupuri sanitare, va amenaja câte o spălătorie la fiecare etaj, va moderniza instalaţiile, va reface finisajele şi va monta mobilier nou.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și