Teatrele londoneze au fost „devastate” din cauza noilor închideri cauzate de restricțiile agresive împotriva pandemiei

0

Teatrelor din Londra li s-a dat „vestea devastatoare” că trebuie să închidă din nou în timp ce orașul se mută în cel mai înalt nivel al restricțiilor din Covid-19 din Anglia. Un număr de spectacole din West End au repornit în ultimele două săptămâni.

Societatea London Theatre a declarat că această mișcare va cauza „dificultăți financiare catastrofale” pentru locații, producători și mii de lucrători. Secretarul pentru cultură, Oliver Dowden, a declarat că știe că va avea un „impact uriaș”, dar că guvernul „trebuie să acționeze rapid”.

Măsurile înseamnă că marți seara se vor vedea ultimele spectacole live la Londra pentru o perioadă nedeterminată.

Spectacole la distanță socială pentru publicul mai mic au fost permise la Londra de la finalizarea ultimului blocaj național.

Spectacolele deschise au inclus Six the Musical, Love Letters, Everybody’s Talking About Jamie și o versiune de concert a Les Miserables cu Michael Ball și Alfie Boe.

„A fost frumos cât a durat”, a scris pe Twitter Carrie Hope Fletcher, care a făcut și ea parte din distribuția Les Miserables la Teatrul Sondheim.

„Schimbări constante de reguli” Producătorul Sir Cameron Mackintosh, ale cărui spectacole includ Les Miserables, a declarat că „fața bruscă a tensiunii” a guvernului a fost „devastatoare atât pentru teatru, cât și pentru economie”.

„Schimbările constante de reguli și sfaturi pe care le-am primit devine imposibil pentru orice afacere să reacționeze”, a continuat el. „Unde este promisiunea acestui guvern?” Acum nu avea „nici o idee când trebuie să li se permită redeschiderea teatrelor”, a adăugat el.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata