Toyota România donează două aparate pentru ventilaţie

0

In valoare de 50.000 de euro, Toyota România donează două aparate de ventilaţie Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” şi Spitalului „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti, conform unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES.

„Suntem împreună în această perioadă dificilă pentru toţi românii şi ne oferim sprijinul pentru a trece solidari prin această teribilă încercare. Facem această donaţie pentru cele două spitale din linia întâi a luptei împotriva COVID-19 şi credem cu tărie că orice sprijin valorează la fel de mult. Viaţa unui om este mai presus de orice, de aceea nu trebuie precupeţit niciun efort pentru a-i salva pe cei care au nevoie. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta cadrele medicale cu echipamentele şi materialele necesare”, a declarat Edit Târcolea, manager general al Toyota România, parte a grupului britanic Inchcape.

Evita V300 sunt produse de compania Drager şi oferă ventilaţie de cea mai înaltă calitate, cele două aparate pentru ventilaţie, putând fi utilizate în numeroase situaţii, în funcţie de necesităţi. Acestea asigură ventilaţie pentru adulţi, copii şi prematuri (invazivă, neinvazivă şi terapie cu O2) şi au independenţă datorită unităţilor opţionale de alimentare cu gaz şi curent electric.

De asemenea, aparatele beneficiază de integrare flexibilă în staţia de lucru prin instalare staţionară la unitatea de alimentare sau ca sistem transportabil pe şasiu.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și