Walmart extinde ofertele de Black Friday pe măsură ce obiceiurile de cheltuieli se schimbă

0

Walmart Inc WMT.N își va extinde ofertele de Black Friday peste perioada obișnuită de o zi din acest an, a declarat miercuri cel mai mare comerciant cu amănuntul din lume, deoarece pandemia COVID-19 îi obligă pe consumatori să își schimbe în mod semnificativ obiceiurile de cheltuieli.

Promoția reînnoită va oferi cumpărătorilor Walmart prețuri reduse în timpul a trei evenimente de economii separate în luna noiembrie, a spus compania.

Fiecare eveniment de economii va începe online la Walmart.com și va continua în magazinele Walmart.

În timp ce Vinerea Neagră, desfășurată a doua zi după sărbătoarea publică de Ziua Recunoștinței, rămâne un eveniment major de marketing pentru comercianții cu amănuntul, relevanța sa a dispărut în ultimii ani din cauza promoțiilor online timpurii.

În ultimele luni, o mulțime de comercianți cu amănuntul, inclusiv Walmart, Target TGT.N, Best Buy BBY.N și Kohl’s KSS.N, au anunțat planurile de lansare a primului sezon de cumpărături, mutând promoțiile pentru vacanța de iarnă până în octombrie.

Marți, Best Buy a trimis un e-mail cumpărătorilor care anunțau laptopuri, tablete, imprimante și alte articole cu prețuri reduse pentru „Prețurile de Black Friday cu vânzare garantată”.

Mai mulți mari comercianți cu amănuntul din SUA au anunțat, de asemenea, închiderea magazinelor de Ziua Recunoștinței și intenționează să ocolească vânzările de la miezul nopții de Black Friday, care marchează în mod tradițional începutul sezonului de sărbători, din cauza cerințelor de distanțare socială.

„Deși evenimentul din acest an arată diferit, angajamentul nostru față de ceea ce depind clienții noștri de noi … nu s-a schimbat”, a declarat Scott McCall, vicepreședinte executiv al Walmart SUA și director de merchandising.

Aceste promoții vor fi pentru orice, de la televizoare la prosoape de baie și blendere.

Citeste continuarea Walmart extinde ofertele de Black Friday pe măsură ce obiceiurile de cheltuieli se schimbă

Citește și