Sharon Stone spune că ea și sora ei au decis „împreună” să dezvăluie că au fost abuzate sexual, în noua ei carte

0

Sharon Stone vorbește sincer despre decizia sa de a prezenta detalii despre abuzurile sale sexuale.

În timp ce discuta cu The New York Times pentru un interviu recent, actrița în vârstă de 63 de ani a discutat despre viitoarele sale memorii – denumite The Beauty of Living Twice – și despre cum și-a amintit lucruri oribile din trecutul ei pentru carte, inclusiv o perioadă în care ea și ea sora, Kelly, au fost abuzate sexual de un bunic când erau mai mici.

Detaliind că ea și sora ei „au luat această decizie împreună” pentru a dezvălui abuzul din memoriile sale, Stone a spus presei:

„Am vorbit cu mama mea și la început a fost foarte fermă și mi-a scris o scrisoare despre cât de tulburătoare erau toate aceste informații. Întregul episod groaznic, teribil, genul de lucru pe care nu îl pot aborda în mod direct.

„Apoi sora mea și-a revenit când mama stătea cu ea și chiar a ajutat-o acest lucru”, a continuat Stone. „Și mama mea a avut o descoperire majoră”.

„Când am terminat cartea, i-am citit-o mamei pe o perioadă de trei zile. Și am avut gripă la acea vreme. Eram în pat și ea s-a culcat cu mine când am terminat cartea, apoi am înregistrat o oră și jumătate din ea vorbind”, a adăugat ea. „Și apoi am rescris o mulțime din carte. Atunci i-am dedicat cartea ei.”

În timp ce vorbea pentru revista Times, Stone a fost, de asemenea, întrebată despre modul în care își va asuma ce vor crede oamenii despre ea atunci când vor afla aceste aspecte noi despre viața ei.

Ca răspuns, actrița a spus că, dacă ea nu ar fi împărtășit aceste detalii, „oamenii ar fi făcut acest lucru pentru mine”.

„A fost o perioadă destul de lungă ca adult în care oamenii îmi aranjau viața în locul meu”, a remarcat ea. „Am avut destul de multe probleme de stomac așteptând să lansez această carte.”

„Acum voi ieși din cea mai amenințătoare, perturbatoare, psihologic agresivă perioadă în care a fost lumea noastră din anii ’60 și voi fi vulnerabilă și deschisă”, a continuat Stone.

„Înțeleg că voi fi întâmpinată cu o anumită cantitate de astfel de răutăți, însă nu vreau să mă feresc. Nu vreau să fiu defensivă. Vreau să mă pregătesc pentru a fi deschisă și prezentă. Pentru că acesta este scopul călătoriei mele. „

Sursa: News24.ro.

Citește și