Khloé Kardashian o întreabă pe Kourtney Kardashian dacă vorbește vreodată cu fostul ei iubit: „Niciodată”

0

Khloé Kardashian vrea niște răspunsuri.

Trăgând cu coada ochiului la episodul de joi din Keeping Up with the Kardashians, Khloé o interoghează pe Kourtney Kardashian despre viața ei amoroasă, în timpul unei nopți cu Kim Kardashian West.

„Am o întrebare pentru tine”, îi spune Khloé, în vârstă de 36 de ani, lui Kourtney, în vârstă de 41 de ani. „Te întâlnești cu cineva?”

– Nu, cu cine m-aș întâlni? Kourtney răspunde.

Dar interogatoriul lui Khloé abia începe. Când o întreabă pe sora ei dacă vrea să „întâlnească cu cineva”, Kourtney spune că este perfect mulțumită ca fiind singură.

„Nu, chiar nu”, spune ea, înainte de a glumi că „sute” de oameni îi trimit mesaje pe rețelele de socializare.

Khloé se hotărăște să se adâncească un pic mai mult în subiect, întrebându-se dacă Kourtney este încă în contact cu un fost fără nume.

„Nu, niciodată”, spune Kourtney.

– Te uiți în urmă și crezi că ar fi putut fi puțin negativ pentru tine? Khloé apasă.

„Da”, recunoaște Kourtney, adăugând „Îmi trimite din când în când un mesaj”.

Și în timp ce Khloé este cu adevărat curioasă cu privire la viața amoroasă a surorii sale, ea mărturisește, de asemenea că, se uită în principal după informații pentru a-i „distrage atenția” lui Kim, 40 de ani.

„Este treaba noastră să-i distragem atenția lui Kim și să-i îndepărtăm toate grijile pe care le are, așa că dacă asta înseamnă să o fac eu, știi, urmărind puțin viața sexuală a lui Kourtney, va trebui să încasez una pentru echipă”, spune ea.

„Kim trăiește pentru bârfă și suntem aici pentru a o face fericită pe Kim”.

În timp ce surorile nu dezvăluie numele fostului lui Kourtney, ultima sa relație publică a fost cu modelul Younes Bendjima. Cei doi s-au întâlnit pentru mai bine de un an înainte de a renunța la relație în august 2018. S-au împăcat pentru scurt timp în 2019, dar în cele din urmă au mers din nou pe căi separate.

„Mă simt foarte mulțumită cu propriul mod de viață”, spune Kourtney în clip.

După cum știu fanii, ea se întâlnește în prezent cu bateristul Blink-182 Travis Barker. Luna trecută, cei doi și-au confirmat romantismul pe rețelele de socializare, când au postat fotografii potrivite cu ei înșiși ținându-se de mână.

„I-a plăcut de mult timp și tocmai a devenit mai deschis la idee. Este un tip bun și un tată cu adevărat grozav”, a declarat recent o sursă a muzicianului.

„Familia și prietenii ei îi plac foarte mult. Copiii lor se înțeleg și ei, ceea ce este drăguț”.

Sursa: News24.ro.

Citește și